Regala’ns

Regala Corbera, un plaer pel paladar

El fruits secs, el cafè, els dolços, les fruites dessecades i deshidratades són productes de consum diari que trobaràs a les nostres botigues i que segur que ja formen part de la teva taula.

Però aquest productes també poden formar part d’un obsequi especial en motiu de qualsevol ocasió. Cada època de l’any té els seus productes estacionals que trobaràs a Corbera i que volem que també formin part dels teus regals. Per Nadal, els torrons. Per Reis, el massapà. Panellets, per Tots Sants. La mona, per Pasqua… En cada ocasió hem preparat la manera de fer la presentació per obsequi dels nostres productes.

UNA IDEA PER REGALAR? LES CAIXES DE 4 O 7 SENSACIONS DE CORBERA!

A més, sempre fa goig regalar una selecció de fruits secs per acompanyar la sobretaula en un àpat especial. En aquestes ocasions disposes de les capses de 4 o 7 sensacions de Corbera. Unes capses dissenyades especialment per fer una presentació espectacular dels nostres productes, a més que en garenteixen la conservació. Nosaltres et podrem orientar sobre quins són els productes que pots afegir a la selecció, sempre pensant en els gustos de la persona que rep el regal.

Com a orientació, pots obsequiar les 4 sensacions que conformen el tradicional postre de músic (ametlles, avellanes, panses, nous) però també pots obsequiar les 7 sensacions de complements per elaborar gintònics amb fruita deshidratada i espècies. Tenim el regal perfecte per a cada persona i ocasió!