Recepta de granola de fruits secs i civada

Recepta de granola de fruits secs i civada

Recepta de granola de fruits secs i civada

A Corbera ens hem compromès amb la vida saludable i sabem que els bon propòsits comencen de bon matí. Per això, amb l’ajuda de la nostra especialista en nutrició esportiva, Astrid Barqué, presentem la recepta de granola amb fruits secs i civada. Una recepta ideal per tenir a punt esmorzars energètics, saludables i sobretot, deliciosos!

La granola, que és una variant del musli, també pot servir per berenars per la mainada sortint de l’escola, o per complementar els àpats principals del dia, perquè sobretot es tracta d’una recepta personalitzable segons les necessitats de cada persona i de cada moment.

Aquí deixem el vídeo de la recepta de granola de fruits secs. Es pot descarregar a l’enllaç corresponent i més avall incloem els productes de Corbera amb els quals es podrà fer la recepta.

 

Ingredients de la recepta

  • 200 g de flocs de civada
  • 40g d’oli de coco
  • 40 g de coco ratllat
  • 30 g de nous
  • 30 g de panses sultanes 30g d’avellana crua
  • 30 g d’ametlla crua
  • 30 g de pipes de girasòl 30 g de sèsam
  • 30 g de pipes de carabassa
  • 30 g de mango semideshidratat 3 cullerades soperes de mel
  • 1 cullerada d’aigua

Elaboració

Primer cal torrar la civada en una paella antiadherent fins que canviï el seu color. Així serà mes digestiva.

Barregem l’aigua, l’oli i la mel en una cassola, ho escalfem fins que prengui una consistència espessa.

Posem la civada torrada a la plata.

Col·loquem les llavors i cereals a la plata i ho estenem de manera uniforme.

Vernissem una safata de forn amb una mica d’oli o la folrem amb paper de forn.

Hi afegim el xarop de mel i ho barregem amb l’ajuda d’una cullera per impregnar molt bé la granola.

Ho posem al forn a 120 °C durant 40 minuts o fins que tingui un color daurat.

Ho remenem de tant en tant per evitar que es cremi. Afegim les panses i el coco a la granola.

Finalment, ho col·loquem en un recipient o ho envasem perquè es mantingui durant més temps.

 

Etiquetes:
1Comment

Publicar un Comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada