Recepta de coca de llardons

Recepta de coca de llardons

Ara toca disbauxa i bons aliments. I unes de les menges tradicionals és la coca de llardons. Aquesta és la recepta tradicional, fàcil de fer, però això sí, la senzillesa s’ha d’acompanyar dels millors ingredients. Aconsellem que t’hi miris molt amb els llardons i sobretot amb els pinyons!

Que vagi de gust i bon carnaval!

Ingredients de la recepta

  • 1 rollo de pasta de full fresca
  • 75 gr. de pinyons
  • 90 gr. de sucre
  • 120 gr. de llardons esmicolats.
  • farina
  • 1 ou

Elaboració dela coca de llardons

Engegueu el forn per que s’escalfi fins a 200º.

Esposeu-vos les mans i la superfície on treballareu amb farina i estireu la massa del rollo de la pasta de full amb l’ajuda d’un corró. Talleu-la en tres parts iguals rectangulars. Punxeu la massa amb una forquilla per tot arreu, ja que ens interessa que no pugi en excès.

Poseu en una part la meitat dels llardons i un terç del sucre. Cobriu amb una altre part aquest troç treballat, torneu a passar el corró i a punxar-ho. Repetiu el mateix procès; poseu la resta de llardons i un terç de sucre. Cobriu amb l’últim troç passeu el corró i punxeu. Finalment coloqueu els pinyons per damunt, la resta de sucre i pinteu amb ou batut.

Amb el forn ja calent, deixeu 25 minuts fins que estigui daurada.

No hi ha comentaris

Publicar un Comentari