Recepta de barretes energètiques

Barretes energètiques per esportistes amb fruits secs de Corbera

Recepta de barretes energètiques

Corbera és al costat dels esportistes i per això tenim molt en compte l’alimentació de cara al sobreesforç de les curses i les competicions de totes les disciplines.
Avui presentem la recepta de les barretes energètiques casolanes, una alternativa als productes industrials que tot sovint no tracten les necessitats específiques de cada esportista.
Per això hem demanat a la nostra col·laboradora, Astrid Barqué, que ens assessorés sobre l’elaboració de les barretes energètiques.
Aquí deixem el vídeo de la recepta. Es pot descarregar a l’enllaç corresponent i més avall incloem els productes de Corbera amb els quals es podrà fer la recepta.

Ingredients de la recepta

  • 2 ous batuts.
  • 25gr. d’oli.
  • 1⁄2 cullerada de sal.
  • 1⁄4 got de sucre o dues cullerades soperes ben plenes.
  • 1⁄2 tassa de farina (recomanem farina integral).
  • 1⁄2 tassa d’avellanes (naturals o torrades).
  • 1⁄2 tassa de fruits deshidratats (orellanes, panses, figues, dàtils…).
  • 1 tassa de cereals.

Elaboració

  • Escalfem el forn a una temperatura de 170oC.
  • Batem dos ous i hi afegim l’oli.
  • Hi afegim la farina, la sal, el sucre i ho barregem tot fins que quedi ben lligat.
  • Hi afegim les avellanes i els fruits deshidratats a trossos.
  • Hi afegim el got de cereals i ho barregem amb tots els ingredients.
  • Ho remenem bé fins que quedi una pasta.
  • Engrassem el motlle amb oli i estenem la pasta a un gruix màxim de 2,5cm.
  • Ho coem al forn uns 20 minuts.
  • Un cop fred ho tallem en forma de barreta.
  • Ho emboliquem individualment.

 

 

Etiquetes:
1Comment

Publicar un Comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada