Nosaltres

Corbera, tradició, productes de qualitat i servei personalitzat

A Corbera ens dediquem a la torrefacció diària i venda de fruits secs i cafè.

Amb més de 70 anys d’experiència, ens caracteritzem per la cerca constant de la màxima qualitat dels nostres productes, obtinguda gràcies a una torrefacció artesanal de la millor fruita seca i el millor cafè. Ens sentim molt a prop dels nostres clients i per això us volem acompanyar amb el nostre cafè i fruits secs tant en el vostre dia a dia com en les ocasions més especials.

Durant el llarg recorregut de Corbera, ens hem especialitzat en el cafè i els fruits secs. Aliments bàsics de la cuina tradicional catalana que trobarem en plats tan típics com un bon rostit, una salsa romesco, uns panellets o un músic. Amb la màxima humilitat ens esforcem cada dia perquè els nostres clients quan ens visitin es sentin com a casa seva. Per això prenem cura en oferir els millors fruits secs servits a granel, amb un tracte individualitzat,  acostant-nos així encara més a les seves necessitats.

A Corbera sempre hem volgut estar al capdavant dels canvis que ens ofereix la nostra societat, tot mantenint l’essència dels nostres valors. Per aquest motiu hem volgut crear un espai de diàleg per compartir amb vosaltres informació i opinions com és el nostre blog, on publicarem novetats, receptes, informacions nutricionals i moltes altres anècdotes interessants. I si preferiu, amb la nova plataforma de venda online podreu trobar d’una manera senzilla tots els nostres cafès i fruits secs.

Tradició amb més de 70 anys d’història

Corbera va néixer fa més de 70 anys a Badalona, en un moment històric de gran duresa marcat per la postguerra. L’any 1942, en Joan Corbera abandonà per sempre el seu poble natal, Susqueda, condemnat a la desaparició com a conseqüència de la construcció de l’embassament que portava el mateix nom. El destí el portà a Badalona, on passat un temps en el que va treballar a la Sopera, va decidir engegar el seu negoci. Sense més recursos, comprà una caixa de 5 kg de préssecs, que posteriorment vengué peça a peça. Amb els guanys, va tornar a comprar més préssecs i els va tornar a vendre. Una vegada i una altra, primer només amb préssecs, després amb altres fruites, llegums, cafè i tants altres productes provinents dels ultramarins. Finalment s’establí en un local al carrer Pietat de Badalona on obrí una botiga i pogué mostrar la mateixa solidaritat que altres li havien ofert en els seus inicis.

Els anys han passat i en Joan ja no és aquí, però tant el seu fill Josep Maria com el seu nét Xavier van continuar obrint cada dia la botiga amb aquell esperit solidari i emprenedor que els hi va transmetre el seu pare i avi. Tant és així que el negoci ha evolucionat molt amb el transcurs del temps, però mai ha perdut aquell segell d’identitat que marcà l’avi Joan quan obrí per primer cop la persiana de la seva botiga.

Fa uns anys, Xavier Corbera fa un pas més, i decideix obrir un nou establiment al cèntric carrer de Santa Maria de Sant Cugat del Vallès, un a Barcelona, al Carrer Comte Borrell 83, i un altre espai a la Plaça Lluís Perpinyà de Granollers, on farà valdre tot el que ha après en tants anys dedicats a un negoci familiar que encara perdura.

Fa uns anys, Xavier Corbera fa un pas més, i decideix obrir un nou establiment al cèntric carrer de Santa Maria de Sant Cugat del Vallès, un a Barcelona, al Carrer Comte Borrell 83, i un altre espai a la Plaça Lluís Perpinyà de Granollers

Els nostres valors

Corbera és principalment salut

Treballem amb productes amb infinitat de propietats beneficioses que ens ajudaran a millorar la salut cardiovascular, el control del colesterol, el rendiment intel·lectual, etc.

Corbera és tradició

Per això els nostres productes formen part de desenes de plats de la cuina tradicional catalana com els rostits i els farcits, les pastes, els torrons i tantes altres receptes.

Els productes més exquisits

Per a aconseguir-ho treballem amb la millor qualitat i proximitat possible. El nostre desig és que sempre que provis una fruita seca tinguis un bon record.

Proximitat i productes bio

Entenem que hem d’apostar per un producte de proximitat i volem oferir la millor selecció de fruits secs ecològics.

Activitat intergeneracional

Amb tres generacions d’història entenem molt bé la diversitat de les teves necessitats, sigui quina sigui la teva edat o cultura.

Connectats amb l’esport

Oferint als esportistes aliments sans i alhora amb un alt valor energètic que t’ajudaran a obtenir els millors resultats que et proposis.

Subscriu-te al nostre butlletí