Lemon Cheesecake raw vegà

Lemon Cheesecake raw vegà

Qualsevol persona que en la seva dieta augmenta el consum de cru ja es pot considerar un iniciat en el raw. A poc a poc us anirem mostrant vàries receptes que es poden fer amb ingredients totalment crus i vegans. A on, a més, els fruits secs tenen un paper importantíssim. Esperem que us agradi. Aquest pastís de llimona estil cheesecake (sense formatge perquè és vegà) està per a llepar-se els dits! T’animes a provar-lo?

Ingredients

Per la base:

  • 1 tassa de dàtils
  • ½ tassa de fruits secs (el que més us agradi, és indiferent, tots són bons!)
  • 30gd’oli de coco

 

Pel farcit de sobre:

  • 2 tasses d’anacards
  • 1/3 tassa de mantega de coco
  • ratlladura de 2 llimones
  • suc espremut d’una llimona
  • 60 g.de xarop d’auró
  • ½ cullera de cúrcuma

 

Elaboració:

Remullem els anacards en aigua freda durant tota la nit. Sinó tenim temps també podem submergir-los mitja hora en aigua bullent (no cuinar). Els assecarem i esbandirem abans de començar a fer el pastís.

Prepararem la base abans del farcit. Posarem els dàtils, els fruits secs i l’oli de coco en una liquadora i barrejarem bé.

Premerem la pasta de la base amb els dits en un motlle d’uns 15 cm i el col·locarem al congelador mentre preparem el farcit de sobre.

Posarem tota la resta dels ingredients en una batedora i remourem fins que la barreja sigui sedosa i suau.

Abocarem el farcit sobre la base i ho deixarem a la nevera durant tota la nit. Si teniu pressa, també podeu posar-lo un parell d’hores al congelador.

Esperem que us agradi!

Bon profit i salut a grapats!

Etiquetes:
, , , ,
No hi ha comentaris

Publicar un Comentari