Fruits secs per una pell saludable!

Som Corbera pell saludable

Fruits secs per una pell saludable!

Són diversos els factors que intervenen en una pell saludable. Principalment l’exposició al sol i una bona alimentació. Ara que ve l’estiu no està de més fer les recomanacions que ja ens hauríem d’haver près de memòria, això és, evitar prendre el sol entre les 12 del migdia i les 4 de la tarda i anar fent banys de sol progressivament per permetre que la pell es vagi pigmentant de manera natural sempre amb la protecció adequada.

Pel que fa a l’alimentació, podem reforçar la protecció de la pell amb la ingesta de fruits secs, llavors i fruita dessecada que tenen diverses propietats que afavoreixen la salut de la pell.

Fruits secs, llavors i fruita dessecada: la fórmula de la pell sana

La nou de macadàmia. És rica en àcid gras palmitoleic (omega 7), un àcid gras monoinsaturat que presenta propietats beneficioses per la pell: antioxidants, antiinflamatòries i analgèsiques.

Els nabius vermells. Gràcies al seu contingut en carotenoides i antocianina exerceixen sobretot una funció preventiva sobre l’aparició de taques a la pell.

La pipa de gira-sol i l’avellana. És la llavor i la fruita seca respectivament més rica en vitamina e. Aquesta vitamina es especialment antioxidant. Té la capacitat de combatre els radicals lliures que actuen sobre el teixit cutani, per la qual cosa retarda retarda l’aparició de les arrugues i te acció regenerativa i cicatritzant.

El coco. Gràcies a les seves propietats antiinfeccioses i antivíriques redueix la severitat de enfermetats bacterianes de la pell com inflamacions, eccemes i psoriasis.

 

La fórmula de pell saludable de Corbera

A les nostres botigues trobaràs un preparat amb tot el que necessites per aconseguir una pell saludable. La fórmula conté els següents fruits secs, fruites dessecades i llavors:

  • Avellana
  • Macadamia
  • Coco
  • Nabiu vermell
  • Pipa de gira-sol

 

No hi ha comentaris

Publicar un Comentari