Corbera al costat d’un equip de l’Oxfam Trailwalker

Som Corbera amb equip d'Oxfam Trailwalker

Corbera al costat d’un equip de l’Oxfam Trailwalker

Estem molt orgullosos d’haver pogut patrocinar amb els nostres productes l’equip de Goldenpark format per Eugeni Porta, David Roig, Mireia Massagué, Sílvia de la Cruz, Artur Porta i Eva Leguey en la recent Oxfam Trailwalker de Girona.

Energia a grapats amb els fruits secs de Corbera

Aquests atletes han fet aquesta cursa solidària amb l’energia de Corbera. Els hem preparat especialment i de manera personalitzada uns complements energètics ben naturals de fruits secs i fruita dessecada. L’Àlex, el nostre nutricionista de Sant Cugat, els ha assessorat i preparat l’energia a grapats de Corbera!

 

Què és l’Oxfam Trailwalker?

La manca d’accés a l’aigua potable fa que milions de persones visquin a la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker es vol aconseguir donatius amb els que Oxfam Intermón acosta aquesta aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna.

És un únic ultratrail amb motivació triple: repte personal, en equip, per combatre la fam. Oxfam Intermón Trailwalker t’ajuda a completar un dels reptes personals més grans: recórrer 100km en menys de 32 hores. Has fet curses, excursions, potser alguna mitja marató o marató, però un ultratrail de 100km… amb el Trailwalker es pot aconseguir-ho perquè:

Es posen a caminar quatre amics junts amb els que compartireu quilòmetres i rialles, i us ajudareu en els moments baixos; i dos companys més de l’equip de suport us esperaran a cada control amb el menjar, roba neta i una gran abraçada per reanimar-vos.

L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la fam. Per això els equips aconseguiu donatius que Oxfam Intermón destina als projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a més de 90 països de tot el món.

El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d’equips, són una oportunitat única de transcendir les relacions personals més enllà del merament esportiu. I Fruits Secs Corbera hem volgut participar al costat de Goldenpark d’aquesta magnífica experiència.

 

No hi ha comentaris

Publicar un Comentari